Het rommelt in Leuven: "Geen respect meer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Het rommelt in Leuven: "Geen respect meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met OH Leuven. Eerst kwam er de degradatie naar tweede klasse, nu zouden de twee sterke mannen, voorzitter Callewaert en CEO Van Der Schueren elkaar het licht in de ogen niet meer gunnen.

Morgen zou het er op de bestuursvergadering wel eens heet aan toe kunnen gaan. Zeker als we lezen wat beide heren in HLN verkondigen. "De CEO is achter mijn rug van alles aan het bedisselen", aldus Callewaert. "Vorig seizoen wist ik niet dat de spelersgroep uit elkaar aan het vallen was. Van Geneugden en Van Der Schueren wisten dat wel. Ik had nog kunnen ingrijpen."

Hij voelt dat men hem weg wil bij Leuven, maar hij waarschuwt. "Ik voel geen respect meer. Ik investeerde 2,2 miljoen euro in OHL. Daarnaast bracht ik ook andere adverteerders aan. Sommigen willen mij weg, maar ik denk dat enkele andere investeerders dan ook zullen vertrekken. Wie gaat dan nog willen investeren in OHL?"

CEO Van Der Schueren, onder vuur bij de supporters, wil het verhaal temperen. "Ik en Callewaert zijn het niet over alle dossiers eens, maar een conflict is er niet tussen ons." Over het gebrek aan communicatie naar de voorzitter toe inzake een Japanse investeerder, is hij duidelijk. "Zulke dossiers moet je discreet houden. Dat deden Genk, Standard en KV Mechelen eerder ook al."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties