Moeskroen: "Partnership met Lille werkt al vier jaar uitstekend"

Moeskroen: "Partnership met Lille werkt al vier jaar uitstekend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OSC Lille heeft nog steeds een meerderheidsaandeel in Moeskroen- Péruwelz, maar daar zou binnenkort verandering in komen. Als Marc Coucke het bij Lille volledig voor het zeggen zou krijgen, komt Moeskroen in vieze papieren aangezien Coucke ook de plak zwaait in Oostende.

Coucke heeft al 4,25 procent van de aandelen in Lille, maar wil daar een meerderheidsaandeel van maken tegen volgend seizoen. Dat zorgt voor de nodige problemen, want één man mag het niet voor het zeggen hebben bij twee verschillende eersteklasseclubs in België. U weet wel, belangenvermenging.

En dus zou Moeskroen op zoek gaan naar een andere overnemer om het probleem op te lossen. In een persbericht heeft de Henegouwse club die geruchten nu echter weten te ontkrachten.

"We werken al vier jaar samen in een partnership met Lille. Die zaken zijn altijd in goed wederzijds respect verlopen. We zullen ten gepaste tijde voorstellen tot andere partnerships bekijken, maar zolang er geen nieuwe informatie opduikt zullen we hier niet over uitwijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties