Vanderbiest stelt KVO-fans gerust

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Vanderbiest stelt KVO-fans gerust
Foto: © Photonews

Frédéric Vanderbiest wordt alvast niet de nieuwe trainer van Standard. De coach sluit een vertrek bij KV Oostende uit.

De Brusselaar wordt genoemd als een van de vele mogelijke namen om Luzon op te volgen in Luik. De Brusselaar voelt zich nog steeds uitstekend in Oostende en vindt bovendien zelf dat hij nog niet klaar is voor deze stap. Dat laat hij weten in een officiële mededeling op de website van de Kustboys, die u hieronder kunt lezen.

Officieel statement

Dinsdagavond werd ik opgebeld door een journalist. Die man vertelde mij dat ik één van de kandidaat-opvolgers ben van Guy Luzon bij Standard.
Op de vraag of ik interesse heb in die functie, antwoordde ik in alle eerlijkheid dat eens luisteren nooit kwaad kan omdat je als trainer nooit weet wat de toekomst brengt, maar dat ik mij opperbest voel in Oostende en hier niet wil vertrekken.
Dit bericht werd vervolgens gretig opgepikt op diverse forums en social media en veroorzaakt blijkbaar nogal wat onrust bij jullie, de supporters.

Ik wil jullie hierbij duidelijk maken dat ik er zelfs niet over nadenk om KVO te verlaten. Enerzijds omdat ik me -zoals gezegd- goed voel aan de kust en anderzijds omdat ik op dit moment waarschijnlijk nog niet klaar ben om dergelijke stap naar de ‘Vurige Stede’ te zetten.
Ik steek niet weg dat de interesse van een topclub als Standard mij flatteert, maar ik voel me goed in Oostende en ben dan ook van plan om mét heel KVO, en zeker met jullie supporters, te bouwen aan een mooie toekomst voor ons weireldploegsje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties