Reactie Veselinovic blinkt weer uit: "Ik voel me heel goed in dit systeem"

Veselinovic blinkt weer uit: "Ik voel me heel goed in dit systeem"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic scoort niet zo vaak, maar als hij scoort is het bingo voor KV Mechelen. Vrijdagavond zorgde hij met een knappe kopbal voor de eerste uitzege van Malinwa.

Johan Walckiers in Lier

Scoren tegen Club Brugge, Waasland-Beveren en Lierse en daarin negen op negen pakken. Aleksandar Jankovic twijfelt nog of hij één van de benen van de boomlange Serviër niet als konijnenpoot om zijn nek gaat hangen, maar zijn aanvaller heeft die nodig om hem punten te bezorgen. "Het is een heel belangrijke zege voor ons en voor de fans", zei Veselinovic, zichtbaar gelukkig. "We hadden niet zoveel kansen, maar de belangrijkste maakten we af. We hadden voor de rest de wedstrijd onder controle, behalve in de laatste minuten."

De enige echt vloeiende aanval zorgde voor het doelpunt. "Ik zag dat Max de bal inspeelde op Mats. De rest was vrij simpel: ik schudde mijn bewakers af en de bal kwam perfect op mijn voorhoofd. De ideale voorzet! Ik hou er van om zo te scoren. Een echte Veselinovic-goal."

Ik heb een nummer in mijn hoofd

Veselinovic kan het niet verstoppen. Na zijn schitterende wedstrijd tegen Anderlecht bevestigde hij weer. Zijn persoonlijke scores dit seizoen zijn nog nooit zo hoog geweest. "Ik voel me heel comfortabel in de ploeg en in dit systeem. Er zijn veel mensen in steun en dat heb ik nodig. Hoeveel ik er wil maken? Elke spits heeft een nummer in zijn hoofd, maar dat hou ik nog voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties