Anderlecht na ontgoocheling in CL: "Mag maar tot zondag 14.29 uur duren"

Anderlecht na ontgoocheling in CL: "Mag maar tot zondag 14.29 uur duren"
Foto: © Photonews

Anderlecht moest woensdag een serieuze tik incasseren, nadat Arsenal in het slot van de match nog twee keer scoorde en zo de punten van paars-wit kwam wegkapen. Morgen staat een Clasico op het programma. "En dan moet de teleurstelling weg zijn."

Door Aernout Van Lindt

"Hoelang dit gaat blijven hangen?" vroeg Deschacht zich na de match tegen Arsenal. "Hopelijk maximaal tot zondag 14.29 uur. Gelukkig hebben we snel opnieuw een belangrijke match. Dan kunnen we onze rug terug rechten tegen Standard", aldus de verdediger.

En ook de andere spelers van paars-wit zijn blij meteen een topper te mogen spelen: "Het is goed dat we niet te veel tijd hebben om na te denken", aldus Silvio Proto. "Een nieuwe topper: dat is wat we nodig hebben."

Speciaal voor Defour en Cyriac

Voor Cyriac en Defour - beiden ex-spelers van de Rouches - wordt het extra speciaal. "Ik hou ervan om grote wedstrijden te spelen. Zondag krijgen we dan ook negentig minuten lang de kans om te tonen dat we ook in België klaar zijn. En voor mij persoonlijk wordt het natuurlijk een speciale wedstrijd", is Defour eerlijk.

En ook Cyriac kijkt uit naar de 'Clasico van België': "Of ik zondag weer een kans krijg? Ik heb respect voor de keuzes van de coach. De match tegen Standard wordt opnieuw belangrijk. Voor mij persoonlijk? Standard blijft een speciale match voor mij, ik heb er mooie jaren gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties