Diaby : "Ik wil naar de Afrika Cup"

Diaby : "Ik wil naar de Afrika Cup"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een 2 op 15 gaat Moeskroen morgen de degens kruisen tegen Lokeren. Voor kersvers international Abdoulaye Diaby een kans om de teller op het scorebord van 7 op minstens 8 te brengen. Hij kijkt uit naar het duel met de Waaslanders.

Door Edgar Makanga

"Een international zijn brengt een ander statuut mee, maar echt speciaal is het niet. Ik ben nog altijd even hard bezig met werken en beter worden dan vroeger. Maar deze selecties hebbe me wel vertrouwen gegeven."

"De coach heeft me twee keer in de basis gezet: dat is een teken van vertrouwen in mij", is de Malinees in de wolken met zijn bondscoach. Ik denk al aan de Afrika Cup in januari: dat is echt een doel. Het zou een droom zijn om met Mali daar te staan. Maar we moeten ons eerst nog kwalificeren en ik moet bij de 23 namen zijn. 

Vertrouwen niet aangetast

Om daar te raken moet Diaby misschien met Moeskroen terug doelpunten maken. Na een heel sterk begin staat hij momenteel wat droog qua goals en pakte Moeskroen ook amper 2 op 15. "Ik wil altijd mijn steentje bijdragen voor de ploeg. Mijn vertrouwen is niet aangetast: ik heb nog eens kunnen scoren en een assist gegeven.

"De mensen mogen niet vergeten dat we een promovendus zijn. En toch: het is inderdaad zaak om de negatieve spiraal te breken met een overwinning in eigen huis", besluit Diaby.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties