Reactie Coosemans: "Klote-avond"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Coosemans: "Klote-avond"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden gisteravond te doen met Colin Coosemans. Hij werd meermaals in de steek gelaten door de verdedigers voor zich en mocht zich vier keer omdraaien in Gent. Teleurgesteld stond hij achteraf de pers te woord.

Sander De Graeve in Gent

"Het was een klote-avond", aldus de goalie van Waasland-Beveren. "Vier in m'n kas, dus ja." Toch ging Waasland-Beveren met een goed gevoel de rust in. "We gingen naar binnen bij een 1-1 stand. Als we daarna een paar keer niet zo vies afgevlagd werden, zat er misschien nog iets in."

"Ik vond Gent tot aan dat tweede doelpunt niet echt dominant. Ze hadden vaak de bal, maar echt gevaarlijk waren ze niet tot Depoitre die bal binnen knalde. Daarna kwam die 3-1 en die rode kaart, dan was het voorbij. Ik heb me laten vertellen dat het een heel lichte rode kaart was."

Ik voelde niets en Raman ook niet

Ook over de strafschop kon er gediscussieerd worden volgens Coosemans. "Ik voelde niets en Raman zei ook dat ik hem niet raakte. De bal had ik ook niet en ik probeerde het contact te vermijden. Dat lukte. Hij moest inderdaad springen om me te ontwijken, maar ja."

Waasland-Beveren kampt met een pak geblesseerden. "Het zit niet mee, hé. We moesten twee minuten voor de aftrap de hele ploeg nog moet omgooien na de blessure van Corstjens. Milos viel dan tijdens de match ook uit. Dat zijn dingen waar je geen vat op hebt. We moeten blijven vechten met de jongens die er zijn. Als we nu opgeven, is het gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties