Reactie Faty opgelucht: "Het geluk eindelijk eens aan onze zijde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Faty opgelucht: "Het geluk eindelijk eens aan onze zijde"
Foto: © Photonews

Een laat doelpunt van Tony Watt schonk Standard de drie punten op het veld van Cercle Brugge. De Luikenaren beseffen echter dat er nog een lange weg af te leggen is. "Maar het geluk stond eindelijk eens aan onze zijde", klinkt het bij Ricardo Faty.

Standard had dan wel het betere van het spel, maar moest tot minuut 88 wachten vooraleer Tony Watt de Luikse troepen bevrijdde met een doelpunt. "Het is moeilijk om te zeggen of we de overwinning echt verdienen", is Ricardo Faty eerlijk. "Cercle bleef goed in de organisatie, maar we stonden bij momenteel veel te ongeduldig en te slordig te voetballen."

"Al zijn we natuurlijk allemaal heel blij met deze overwinning", voegt de middenvelder er onmiddellijk aan toe. "Het was een lastige wedstrijd, maar eindelijk stond het geluk eens aan onze zijde. Dat kon je de voorbije weken niet zeggen, hé."

Heel belangrijk dat we opnieuw de nul hebben gehouden

Op die manier verloor Standard nog niet onder Ivan Vukomanovic en pakten de Rouches zes op zes tegen RSC Anderlecht en Cercle Brugge. "Maar de weg is nog lang", besluit Faty. "Ik vind het overigens heel belangrijk dat we voor de derde keer op rij de nul hebben gehouden. We slikten daarvoor veel te veel doelpunten en dan is het lastig om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties