Mitrovic geeft toe: "Die kritiek woog op mij"

Mitrovic geeft toe: "Die kritiek woog op mij"
Foto: © Photonews

Een goaltje kan een wereld van verschil maken voor een spits. Toen Mitrovic gisteren zijn eerste in een maand tegen de netten joeg, sprong hij van blijdschap bijna in de tribune. Weg waren de twijfels, terug kwam de zelfbewuste Serviër.

Want twijfels waren er, zowel bij de buitenwereld als bij hemzelf. "Tuurlijk was ik geraakt door alle kritiek. Dat ik de kranten las, was misschien nog mijn grootste fout. Ik begon te veel bezig te zijn met nadenken over hoe ik weer de oude kon worden dat het op de duur op mij begon te wegen. De coach bleef me echter steunen. Mij op de bank zetten was geen straf, maar een manier om mij te helpen. Toen ik naar hem toeliep, was dat uit pure dankbaarheid."

Dat de kilo's er weer afvliegen, heeft ook wel geholpen. "De voorbije weken ben ik drie kilo vermagerd. Toch niet slecht", zei hij terwijl hij zijn buikspieren showde. "Nu moet er nog twee kilo af. Ik voel me reeds frisser en kom niet altijd dat stapje tekort. Na training blijf ik altijd nog een kwartiertje langer om samen met conditietrainer Jurgen Seegers op doel te schieten. Binnenkort sta ik er weer helemaal", beloofde 'Mitro'. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties