Plet krijgt Racing Genk op bezoek: "Spelen tegen jongens die je nog kent is altijd leuk"

Plet krijgt Racing Genk op bezoek: "Spelen tegen jongens die je nog kent is altijd leuk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem neemt het aan de Gaverbeek op tegen Racing Genk. Voor Glynor Plet - gewezen spits bij de Limburgers - wordt het een weerzien met zijn oude club. "Ik wil me altijd 100% bewijzen, maar het is natuurlijk altijd leuk tegen spelers te kunnen spelen die je nog kent."

Wie hij dan nog precies goed kent van bij Genk? “Khaleem en Kumordzi”, pikt Plet meteen in. “Het contact is na al die tijd wel wat vager geworden, maar als je elkaar terugziet, pik je de draad snel terug op.”

Kan in alle systemen spelen

En dus kan Plet zich proberen te laten zien tegen zijn ex-club: “Ach, ik geef me altijd voor de volle 100% en probeer me altijd te bewijzen. We moeten wegraken uit deze situatie, die we volgens mij niet verdienen.”

En of hij dan scoort of niet? Dat maakt de spits eigenlijk weinig uit: “Ik wil nuttig zijn voor het team. Ik doet altijd wat nodig is. Ik kan spelen als enige spits of met twee spitsen, en kan zowel op de flank als centraal spelen, al denk ik wel dat ik beter ben centraal en dicht bij doel kan spelen.” (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties