Reactie Roef toont zich weer: "Getoond dat ze op mij kunnen rekenen"

Roef toont zich weer: "Getoond dat ze op mij kunnen rekenen"
Foto: © Photonews

Roef is een puntenpakker. Zelfs in de weinige wedstrijden die hij tot nu toe speelde, kunnen we dat concluderen. Op het veld van Kortrijk had hij één minder moment, maar daar stond wel tegenover dat hij zijn ploeg twee keer recht hield.

Johan Walckiers in Kortrijk

Davy Roef deed drie fantastische reddingen, waarvan twee in één fase. "De eerste was de belangrijkste, maar daar sta ik voor", zei hij bescheiden. "Ik wist pas deze morgen dat ik zou spelen toen Max (De Jong, nvdr.) het me kwam vertellen. Ik heb zeker al meer minuten gespeeld dan ik verwacht had in het begin van het seizoen. Ik heb wel getoond dat ze op mij kunnen rekenen als ze me nodig hebben."

Eén jeugdzonde maakte hij bij de tweede Kortrijkse goal. "Het was miscommunicatie met Colin. Ik heb wel geroepen, maar te laat. Als ik dat vroeger doe, botsen we nooit en kan ik die goal vermijden", slaat hij mea culpa. 

Van de CL-cijfers qua lopen val je achterover

Dat het niet al te best was qua voetbal zag Roef ook. "De vermoeidheid begint mee te spelen. We lopen heel veel in de Champions League. In de kleedkamer worden die cijfers omhoog gehangen. Daar val je van achterover hoor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties