Reactie Siani: "Hadden het niet beter kunnen dromen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Siani: "Hadden het niet beter kunnen dromen"
Foto: © Photonews

Frederik Vanderbiest had voor de partij tussen KV Oostende en KVC Westerlo een vier op zes gevraagd aan zijn groep. De West-Vlamingen liggen op schema. "De eerstvolgende wedstrijd is nu van belang", houdt Sébastien Siani de boot af. "En daarna praten we wel verder."

Cédric De Volder in Oostende

"Deze wedstrijd moest absoluut gewonnen worden", aldus Sébastien Siani na de 4-0-overwinning van KV Oostende. "De manier waarop was eigenlijk van geen belang, maar we hebben een goede wedstrijd gespeeld. De score is mooi meegenomen, hé. We hadden het eigenlijk beter kunnen dromen."

Op die manier knopen the Kustboys opnieuw aan na een twee op vijftien. Fred Vanderbiest vroeg vier op zes, maar krijgt misschien een zes op zes. "De wedstrijd van zaterdag tegen Waasland-Beveren is nu van het grootste belang", houdt de middenvelder de boot af. "Na die wedstrijd praten we dan wel weer verder."

Strafschop niet voor Jali

Siani maakte er 3-0 van van op de stip. Al was het eigenlijk zijn bedoeling om Andile Jali de elfmeter te laten trappen. Vanderbiest gaf echter aan dat Siani het zelf moest doen. "Het is een mooi gebaar dat Sébastien die strafschop aan Andile wou laten om zijn overleden vriend (Senzo Meyiwa, nvdr.) te eren", gaf Fred Vanderbiest nog mee. "Maar bij een 2-0-voorsprong wil ik dat liever niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties