UPDATE: De Pauw verlengt bij Lokeren: "Maar ik wil nog steeds hogerop"

UPDATE: De Pauw verlengt bij Lokeren: "Maar ik wil nog steeds hogerop"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft de goede prestaties van Nill De Pauw beloond met een contractverbetering. De flankaanvaller ligt nu tot medio 2017 onder contract bij de Waaslanders, maar droomt nog steeds van een transfer.

Nill De Pauw was dit seizoen al goed voor drie doelpunten en drie assists. De statistieken van de flankspeler waren de voorbije seizoenen een discussiepunt, maar zijn er de voorbije maanden dus flink op vooruit gegaan. De bestuurstop van Sporting Lokeren beloonde de spelers met een contractverlenging tot 2017. Voor de volledigheid: De Pauw was normaal op het einde van het seizoen vrij om te gaan en staan waar hij wil.

"Zowel Sporting als de speler zelf zijn erg trots om dit heugelijke nieuws nu al en in het vooruitzicht van de komende match op RSC Anderlecht te kunnen aankondigen", klinkt het in een mededeling op de webstek van Lokeren. "Beide partijen verwachten dat deze contractverlenging de juiste stap zal zijn in de verdere ontwikkeling van de sportieve loopbaan van dit Lokerens jeugdproduct."

Ik wil nog steeds een stap hogerop

Ook De Pauw is tevreden met de contractverlenging, maar... "Mijn contractverlenging toont aan dat ik tevreden ben bij Lokeren", aldus de flankaanvaller in Sport/Voetbalmagazine. "Lokeren weet echter ook dat ik nog steeds een stap hogerop wil en de club is bereid om daar aan mee te werken. Ik zie dit nieuw contract dan ook als een nieuwe stap in mijn ontwikkeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties