Coosemans: "Bij Club kon ik 90 minuten niks doen en mijn geld opstrijken. Hier is die kans nihil"

Coosemans: "Bij Club kon ik 90 minuten niks doen en mijn geld opstrijken. Hier is die kans nihil"
Foto: © Photonews

Colin Coosemans moet alweer tegen degradatie vechten met Waasland-Beveren. Telkens stuit de club op zijn beperkingen en daar baalt de doelman van. Dat was ook te zien toen hij Jonny Rowell het veld afduwde na zijn domme rode kaart. "Ik wil niet tevreden zijn met het niveau van een degradatieploeg."

"Elke match wil ik belangrijk zijn voor dit team. Bij Club Brugge mocht ik mijn geld opstrijken na negentig minuten te hebben staan koekeloeren. De kans dat dit bij Waasland-Beveren gebeurt, is nihil", kan hij er nog mee lachen. "We missen al weken een pak basisspelers. Als iedereen fit is, hebben we een andere ploeg. Je kan niet verwachten dat Waasland-Beveren 25 topspelers telt. Het is jammer dat een Veselinovic, Gershon, enzovoort, hier niet meer zijn. De club moet rekening houden met zijn beperkt budget."

Coosemans geeft het bestuur ook een wenk. "Als blijkt dat we na Nieuwjaar nog onderaan staan en er kan kwaliteit toegevoegd worden, brengt versterking mogelijk de oplossing. Maar of dat financieel mogelijk is?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties