Lokeren duidelijk: "We kunnen winnen op Anderlecht"

Lokeren duidelijk: "We kunnen winnen op Anderlecht"
Foto: © photonews

Lokeren was alomtegenwoordig tegen Charleroi: 5-2. Morgen volgt met Anderlecht een tegenstander van een ander kaliber, al zijn de spelers van Lokeren duidelijk: ook op Anderlecht kunnen we winnen.

Door Aernout Van Lindt

"We moeten op Anderlecht vechten voor wat we waard zijn", aldus Ayanda Patosi. "Als we spelen zoals tegen Charleroi, dan kunnen we daar ook winnen. De druk is daar misschien hoger, maar we gaan er voor."

Ook Koen Persoons gelooft er in: "We hebben vooraf aangegeven voor 50 punten te willen gaan, dan hebben we er nog enkele nodig om halfweg op 25 af te klokken. We focussen op onszelf, maar gaan uiteraard niet voor niets naar Anderlecht. We willen punten blijven rapen om mee te draaien in de top-6."

Of Lokeren niet wat te veel kansen gemist heeft tegen Charleroi, die er tegen Anderlecht wel zullen inmoeten? "We hebben vijf keer gescoord, maar het hadden er misschien inderdaad acht kunnen zijn. Ach, dan hebben we die opgespaard voor Anderlecht zeker? Maar ze zullen er dan inderdaad in moeten, dan maken we zeker een kans", aldus nog Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties