Spelers willen door met Vukomanovic: "Hij kreeg nog geen kans"

Spelers willen door met Vukomanovic: "Hij kreeg nog geen kans"
Foto: © photonews

Roland Duchâtelet heeft zijn zoektocht naar een nieuwe trainer niet opgegeven. Nochtans komt er uit de spelersgroep een duidelijk signaal om door te gaan met de voormalige assistent van Luzon, Ivan Vukomanovic.

"Waarom zouden we niet doorgaan met Ivan?", vraagt Laurent Ciman zich af. "De resultaten zijn toch goed. Ivan probeert het roer stilaan om te gooien. Om een voorbeeld te geven: van hem mogen we achteraan uitvoetballen. Luzon wou niet meer dat we dat risico namen, maar we hebben niet meer dezelfde snelle spitsen als vorig seizoen. Ivan heeft trouwens nog niet echt de kans gehad om met de groep te werken omdat er om de drie dagen een nieuwe wedstrijd op de kalender staat."

Zelf had Vukomanovic nog geen aanbod gekregen van Duchâtelet. "Al mijn aandacht gaat naar onze volgende wedstrijd. Ik wil ook van Mechelen winnen en met het team nog wat opklimmen in het klassement. Ik ben niet met mijn toekomst bezig. Ik probeer een strategie te bedenken voor zaterdag", aldus Vukomanovic in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties