Vossen over Genk: "Voelde me soms als kapitein voor schut gezet"

Vossen over Genk: "Voelde me soms als kapitein voor schut gezet"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jelle Vossen volgt het verhaal van Racing Genk tegenwoordig vooral van over 'de Plas', maar voor TV Limburg wou hij nog eens spreken over zijn vertrek. En dat was blijkbaar toch niet zonder enige zuurtegraad.

"Die protestacties van de supporters kan ik wel begrijpen", zegt hij. "Zeker na wat er de afgelopen periode allemaal gebeurd is bij de club. Als jeugdspeler word je opgeleid om je altijd te gedragen zoals het moet, om te leven naar de regels die worden opgesteld. Als die regels overtreden worden, wordt daar hard tegen opgetreden, wat volgens mij de juiste manier van werken is."

"Maar ik denk dat dat de laatste tijden in Genk een beetje uit de hand gelopen is. Dan voelde ik me als kapitein soms zelfs een beetje voor schut gezet en dat is iets waar ik niet echt mee kon leven. Ik vind dit heel spijtig, maar het had ook vermeden kunnen worden door sommige zaken beter te beoordelen."

Laat ons hopen dat die 9 op 9 rust brengt

Al blijft hij natuurlijk de eerste supporter. "Het is natuurlijk een eerste goeie stap dat ze nu een negen op negen hebben gehaald. Laat ons hopen dat dit weer wat rust kan brengen in de club en dat iedereen zo weer op dezelfde golflengte kan geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties