Reactie Lokeren bijt zich stuk op Westerlo: "Er stond maar een ploeg op het veld"

Lokeren bijt zich stuk op Westerlo: "Er stond maar een ploeg op het veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren en Westerlo hielden het op Daknam op een bloedeloze 0-0. De thuisploeg was baas en kreeg in de tweede helft ook wat mogelijkheden, maar de bezoekers hielden de rangen goed gesloten: "Ach, voor hen is dit een overwinning en wij verliezen twee punten", sakkerden Vanaken en Odoi in koor.

Aernout Van Lindt in Lokeren

"Er stond vandaag maar een ploeg op het veld", aldus een duidelijke Vanaken. "Ze hebben eigenlijk niets laten zien zelf, het was rampzalig. Het was heel moeilijk openingen vinden, maar zij wilden zo spelen en hier voor een puntje komen spelen en dat is hun goed recht."

"Ze zijn er ook in geslaagd en als je ziet dat ze die 0-0 vieren als een overwinning, dan weet je dat wij twee punten kwijt zijn gespeeld vandaag", geeft Vanaken toe. "We hadden misschien iets efficiënter moeten zijn: de mogelijkheden waren er en als de 1-0 valt vandaag, dan is de match waarschijnlijk gespeeld."

Te traag voor de rust

Ook Denis Odoi besefte dat Lokeren tegen Westerlo twee punten verspeelde: "Het was moeilijk spelen tegen dit Westerlo, maar we hadden in de tweede helft wel wat mogelijkheden. Zeker voor de rust voetbalden we echter te traag en brachten we te weinig. Het is een moeilijk te bespelen ploeg, maar we verliezen hier natuurlijk wel twee punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties