Reactie Man van de match Dejaegere kreeg thuis tips: "Mijn moeder zei: 'durf toch eens jongen'"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Man van de match Dejaegere kreeg thuis tips: "Mijn moeder zei: 'durf toch eens jongen'"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere was vanavond dé man bij AA Gent. Ondanks een lichte blessure scoorde hij zijn tweede van het seizoen. Met dank aan de tips van zijn moeder, zo blijkt.

Sander De Graeve in Gent

"Mijn moeder had het me gezegd: 'Als je vooraan bent, durf maar eens, hé.' Ik heb gedurfd en ik heb gescoord", aldus een erg gelukkige Brecht Dejaegere na de 4-0 tegen Cercle Brugge. Zijn statistieken zijn dit seizoen nog niet spectaculair, maar vandaag krikte hij die op. "Dat moet nog omhoog. Ik heb al een paar keer pech gehad bij de afwerking of dat ik een goeie bal geef en ze het niet afmaakten."

Dat was een ferme patat van Haroun

Hij kreeg al vroeg een applausvervanging uit voorzorg. Dejaegere kampte met een lichte contractuur aan de hamstrings. "Ik ben nogal actief, het zou jammer zijn moest ik me bij een spurt in de laatste minuten nog blesseren. De coach zei me na de match dat ik wel vaker met een contractuurtje mocht spelen", lachte Dejaegere.

Vlak daarvoor kreeg hij een serieuze elleboogstoot van Haroun te verwerken. "Het was een ferme patat, ja. Het was net onder mijn neus. Gelukkig viel het nog mee. Ik dacht al terug aan de match tegen Genk. Toen kreeg ik al een slag en moesten er twee tanden ontzenuwd worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties