MPH: "Hoop dat mijn groep de wedstrijd van vorig seizoen niet vergeten is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
MPH: "Hoop dat mijn groep de wedstrijd van vorig seizoen niet vergeten is"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt het vanavond op tegen Waasland- Beveren. Voor de interlandbreak raasden de West- Vlamingen door de competitie. En net daar schuilt het gevaar. "Iedereen verwacht dat we net dezelfde wedstrijd gaan spelen zoals tegen Kopenhagen en Westerlo", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

0-4 bij FC Kopenhagen en 5-0 tegen KVC Westerlo. De cijfers waren een tiental dagen geleden meer dan duidelijk: Club Brugge had de goede flow te pakken. Morgen komt Waasland-Beveren op bezoek en iedereen verwacht dat blauw-zwart gewoon doorstoomt. 

"En daar schuilt misschien net het gevaar", beseft Michel Preud'homme. "Iedereen verwacht dat we net dezelfde wedstrijd gaan spelen zoals tegen Kopenhagen en Westerlo. Ik hoop vooral dat mijn groep de wedstrijd van vorig seizoen (W-B kwam toen met 1-2 winnen op Jan Breydel, nvdr.) niet vergeten is."

Titel is voor ploegen als Gent en Lokeren van minder groot belang

Maar dat is niet alles. Na de Leeuwen krijgt Club Torino FC en RSC Anderlecht op het bord. "Maar daar moeten we nu nog niet te veel aan denken. Trouwens: het probleem ligt niet tussen Waasland-Beveren en Torino, maar daarna. Er is amper tijd om de wedstrijd tegen Anderlecht voor te bereiden, hé."

"Al gaat ook die wedstrijd tegen Anderlecht maar om drie punten", besluit Preud'homme. "Of paars-wit onze enige concurrent is voor de titel? Ook KAA Gent, Sporting Lokeren,... zijn nog niet uitgeschakeld. Maar die titel is voor zo'n ploegen van minder groot belang. Club Brugge heeft wel de uitgesproken ambitie om kampioen te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties