Peeters over Standard-geruchten: "Nooit over gepraat"

Peeters over Standard-geruchten: "Nooit over gepraat"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters verricht schitterend werk bij Charlton Athletic. De club staat op vijf punten van de leider en Peeters werkt onder ideale omstandigheden. De geruchten dat hij klaargestoomd wordt voor Standard zijn volgens hem dan ook volledig uit de lucht gegrepen.

"Er ligt geen groot masterplan klaar", aldus Peeters in HLN. "Toen ik onderhandelde over de job bij Charlton is Standard zelfs niet ter sprake gekomen en ook toen Luzon onlangs ontslagen werd, heb ik geen moment gedacht om van club te wisselen. Dat zou niet fair zijn tegenover de spelers die ik als manager naar Charlton gehaald heb. Met Duchâtelet heb ik het wel over de situatie met de Luikse fans gehad, maar nooit over het sportieve."

Duchâtetet moeit zich ook niet met zijn werk. "Er wordt veel gezegd en geschreven over de bemoeizucht van onze voorzitter, maar ik heb enkel positieve ervaringen. Over voetbal zal hij bijvoorbeeld nauwelijks praten. Hij weet graag hoe alles draait binnen de club, maar hij heeft me nog nooit gezegd wie ik wel of niet moet opstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties