Reactie Lokeren beseft dat het niet leuk was voor supporters, "maar fluiten was niet nodig"

Lokeren beseft dat het niet leuk was voor supporters, "maar fluiten was niet nodig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes en zijn troepen raakten niet voorbij een stug Westerlo, dat vanuit een stevige organisatie en met mandekking de boel gesloten hield. Echt leuk voetbal kregen we daardoor niet te zien, waardoor er na de match een fluitconcert te horen was. "En dat verdienen mijn spelers niet."

Aernout Van Lindt in Lokeren

Hans Vanaken had het meteen door: "Ze speelden man of man tegen mij, dus het was moeilijk om er tussenuit te komen. Maar ik denk niet dat mijn tegenstander al te veel ballen heeft geraakt, het was gewoon vervelend."

En de manier van spelen werkte ook op het gemoed van de fans: "Ik snap dat het voor hen niet zo plezant was om te zien vandaag, maar we hebben wel de mogelijkheden gehad om het af te maken."

Snap dat het niet plezant om zien was

Iets wat Peter Maes wilde beamen: "De ploeg deed zijn best, we kregen Westerlo gewoon niet uit verband gespeeld. De reactie van het publiek? Dat verdienen onze jongens niet", aldus Maes.

De bezoekende coach was dan weer wél heel erg blij: "We hebben weinig kansen weggegeven", klinkt het bij Van Wijk. "En gespeeld volgens onze kwaliteiten, met het mes tussen de tanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties