Reactie Uitblinker Cissé schept hoge verwachtingen: "Ik kan nog meer"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Uitblinker Cissé schept hoge verwachtingen: "Ik kan nog meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sekou Cissé wilde eigenlijk niet spelen, maar kroonde zich met 2 heerlijke goals toch maar mooi tot matchwinnaar tegen KV Mechelen. "Ik voelde me geen 100%."

Robby Morren in Genk

"Eigenlijk had ik tegen de coach gezegd dat ik liever niet wilde starten. Ik voelde me niet 100%, maar slechts 80%", bekende Cissé na afloop van de match.

Hij toonde ons een wonde aan zijn kuit met enkele draadjes in en vertelde dat hij ook hinder ondervond aan de knie. "Bij Feyenoord heb ik soms gespeeld terwijl ik niet 100% was, met een gebroken teen. Het resultaat was dat ze zeiden dat ik slecht speelde."

"Ik kan nog meer"

"De coach vroeg me om toch te spelen omdat ik een belangrijke speler ben. Ik heb tegen hem gezegd dat ik altijd mijn uiterste best doe." Als we Cissé feliciteren met zijn 2 doelpunten, beklemtoont hij dat hij nog beter kan. "Zonder die blessure kan ik nog meer", lachte hij.

"Het is ook niet omdat je 2 keer scoort, dat je automatisch een goede match hebt gespeeld, al mag ik wel tevreden zijn." Net als zijn ploegmaats overigens. "Na de 2-0 kwam er meer ruimte en was het makkelijker om te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties