Van Geneugden bewierookt Club, Preud'homme stelt zich vragen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Van Geneugden bewierookt Club, Preud'homme stelt zich vragen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won gisteren met 4-2 van Waasland- Beveren. Opvallend feit op de persbabbel na de wedstrijd. Ronny Van Geneugden blies op de blauw- zwarte loftrompet, terwijl Michel Preud'homme zich vooral vragen stelde bij de minpunten in het Brugse spel.

Cédric De Volder in Brugge

Beide oefenmeester waren het eens over het resultaat van de wedstrijd. Het is dan ook een feit: Club Brugge was duidelijk de betere ploeg. Waasland-Beveren scoorde dan wel twee doelpunten, maar dat lag vooral aan de defensieve foutjes in de blauw-zwarte defensie. 

"Het werd nog een wedstrijd omdat we te nonchalant stonden te voetballen", trapte Michel Preud'homme een open deur in. "Al stond Waasland-Beveren natuurlijk zelf ook goed te voetballen. Maar die defensieve mankementen moeten uit ons spel. Het zal niet elke keer goed uitdraaien."

Van Geneugden: "Club Brugge is beste ploeg van België"

Er lag een volledige andere teneur in de woorden van Ronny Van Geneugden. "Club Brugge is naar mijn bescheiden mening de beste ploeg van België. Ook op Europees vlak scheren ze tegenwoordig hoge toppen. Ik ben trots dat mijn ploeg toch enig weerwerk kon bieden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties