Reactie Vidarsson woest op zijn spelers: "We hebben geen ballen aan ons lijf"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Vidarsson woest op zijn spelers: "We hebben geen ballen aan ons lijf"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge legde gisteravond een beschamende prestatie op de mat van de Ghelamco Arena. De Vereniging kon de bal nooit in de ploeg houden en liet zich in de tweede helft te makkelijk afslachten. Coach Vidarsson was hard voor zijn groep.

Sander De Graeve in Gent

Hij zag de problemen in de eerste helft al. "We konden de bal niet in de ploeg houden. We konden geen drie passen naar elkaar geven. Dan krijg je het natuurlijk moeilijk op het hoogste niveau." Toch was hij nog matig tevreden aan de rust. "Bij een 1-0 achterstand zit je nog in de wedstrijd, hé."

Vooral de vechtlust ontbrak bij Cercle. "Ik wou iets meer lef zien in de tweede helft, iets meer agressiviteit ook." Zijn kern gaf daar geen blijk van na de rust. "Het is alleen maar erger en slechter geworden. Dat stoort me. Je kan en mag verliezen tegen een ploeg als Gent, maar ik kan niet accepteren dat we geen ballen aan ons lijf hebben. Ik moet dat erin krijgen. Op welke manier dan ook."

Het is erg dat Haroun onze enige speler op niveau was

De enige die wél blijk gaf van inzet was nieuwkomer Faris Haroun. "Faris was onze enige speler op niveau. Dat is toch erg. Hij speelde vijf maanden niet en haalde toch dat niveau in de eerste match. Het was niet de bedoeling om hem 90' te laten spelen, maar ik kon er hem niet af halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties