Gent-kapitein mogelijk nog maanden buiten strijd

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Gent-kapitein mogelijk nog maanden buiten strijd
Foto: © Photonews

In Gent is het nog steeds gezellig druk in de ziekenboeg. Vooral de situatie van Sven Kums roept vraagtekens op. De blessure van de Gentse kapitein blijft maar aanslepen en zijn coach durft er geen duur meer op plakken. Mogelijk is hij maanden out.

Sander De Graeve in Gent

“Vrijdag krijgt Kums opnieuw een controlescan”, aldus Vanhaezebrouck. “Hij voelt zich al wat beter, maar wat is dat waard? De vorige keer voelde hij zich ook beter, maar de eerste keer dat hij opnieuw probeerde was het opnieuw prijs.”

Hoe lang hij out is, durft niemand meer zeggen. “Het is vrij onduidelijk. Het kan nog twee weken zijn. Het kunnen er ook vier, zes of acht zijn. De botkneuzing blijkt erger en moeilijker in te schatten dan verwacht.”

Straatje zonder einde voor Oussalah

Ook voor Mustapha Oussalah lijkt het een straatje zonder einde. Nu hij net opnieuw terug was na een vervelende rugblessure, staat hij alweer aan de kant. “Hij liep bij de beloften een gebroken vinger op”, aldus Vanhaezebrouck.

Hij kan niet spelen, maar kan wel licht trainen. “Het is een complexe breuk die niet gefixeerd kan worden en hij kan drie weken niet geselecteerd worden. Hij is redelijk down. Hij maakte al wat mee, maar dit was echt heel ongelukkig.”

Verder blijft de ziekenboeg ongewijzigd. Hannes Van Der Bruggen en Nicklas Pedersen trainden individueel. Soumahoro is terug aan het lopen. Puljic werd opnieuw vader en is ook nog steeds out. Milicevic trainde mee, maar voor hem is het afwachten hoe hij reageert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties