Reactie Enoh doet het weer: "Zo speelt hij ook op training"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Enoh doet het weer: "Zo speelt hij ook op training"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Eyong Enoh ging het licht opnieuw uit in een topper. Eerst op Club Brugge, een hele poos terug en nu ook in Gent nam hij voor de rust al een rode kaart voor een drieste tackle. Volgens zijn coach is het gewoon zijn speelstijl. Dejaegere mocht blij zijn dat hij nog twee benen had.

Sander De Graeve in Gent

Enoh ging er met twee voeten vooruit in. Zelfs de herhalingen deden pijn aan de ogen. "Eyong is een stevige jongen. Het is nu eenmaal zijn manier van voetballen", aldus Vukomanovic achteraf. "Ik ga niets tegen hem zeggen. Hij moet gewoon opletten met zo'n ingrepen."

Een opvallend rustige reactie van de coach van Standard. "Hij was te laat met zijn reactie, maar speelt ook zo op trainingen. Dat je er nooit zo in mag vliegen? Hij koos ervoor om er zo in te gaan."

Misschien moest ik nóg hoger springen

Slachtoffer Dejaegere sprong gelukkig nog. "Ik zag hem komen, speelde hem door z'n benen en ik kon gelukkig op tijd een beetje springen. Het had veel erger kunnen zijn. Misschien moest ik nóg hoger springen. Tegen elf man leken we het makkelijker te hebben dan tegen tien."

Opvallend genoeg betwistte Enoh zijn uitsluiting. Ook Van Damme wou er iets over kwijt. "Dat is een reflex, dat discussiëren. Dat hij aangaf dat het zijn eerste fout was? Dat kan goed zijn, maar dan moet die eerste fout lichter zijn. Je ziet het wel vaker zo'n fases. Bal iets te ver van de voet en dan, ja, dat zal blijven gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties