Reactie Jens Naessens blijft met dubbel gevoel achter na debuut voor KV Mechelen

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Jens Naessens blijft met dubbel gevoel achter na debuut voor KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jens Naessens maakte zaterdagavond zijn debuut voor KV Mechelen. De aanvaller kon tijdens zijn invalbeurt niets forceren, maar was toch maar wat blij dat hij opnieuw op het veld stond.

Door Robby Morren

  • Eerste optreden voor KV Mechelen
  • Teleurgesteld over gelijkspel
  • Op niveau na de winterstop

"Het voelde inderdaad goed om weer een wedstrijd te spelen", aldus Naessens die met een dubbel gevoel achterbleef. "Als je een uur lang tegen tien man mag voetballen, moet je eigenlijk de drie punten pakken. Er zat meer in voor ons."

"Vooral in de tweede helft hadden we nog voldoende kansen om een tweede keer te scoren. We hebben het dit seizoen altijd toch iets moeilijker op verplaatsing. Het moet allemaal iets beter, we hebben voldoende kwaliteit in de ploeg."

We hebben voldoende kwaliteit in onze ploeg

Zelf beseft Naessens dat hij nog even nodig zal hebben om op zijn beste niveau te geraken. "Het was moeilijk om in te vallen. Het was een match met veel lange ballen en veel strijd."

"Ik ben nog maar een week met de groep aan het trainen. Dit waren mijn eerste speelminuten in zeven maanden tijd. Ik heb altijd gezegd dat ik er na de winterstop wil staan. Deze minuten voor de winterstop zijn eigenlijk een bonus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties