Ook Anderlecht en Gent zagen Vazquez aan het werk in Spanje: "Maar hij was niet goed genoeg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 80 reacties
Ook Anderlecht en Gent zagen Vazquez aan het werk in Spanje: "Maar hij was niet goed genoeg"
Foto: © Photonews

Victor Vazquez ligt momenteel in de lappenmand met een knieblessure, maar de Catalaan heeft een uitstekend eerste deel van het seizoen achter de rug. Leuk detail: RSC Anderlecht en KAA Gent zagen hem in Spanje aan het werk, maar merkten niets op.

Het was namelijk Raymond Mommens die Victor Vazquez destijds scoutte en naar Club Brugge loodste. "Ik kreeg de tip van een Spaanse vriend om eens een kijkje te gaan nemen. In die wedstrijd zag ik onder anderen Jonathan Dos Santos en Jonathan Soriano aan het werk."

"Een tiental minuten voor het einde viel Vazquez in. Ik kende hem niet, maar ik zag meteen dat hij een sneller kan denken dan de rest. Zo zette hij onmiddellijk Soriano alleen voor doel met een schitterende pass."

Niet goed genoeg voor Anderlecht

Niet alleen de scout van Club zat destijds in de tribune, maar ook de vertegenwoordigers van RSC Anderlecht en KAA Gent. "We zwegen allemaal, maar ik schreef zijn naam op en ben nog drie wedstrijden gaan volgen. Achteraf hoorde ik dat ze hem in Brussel niet goed genoeg vonden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties