Reactie "Tegen Anderlecht niet zoals tegen Club Brugge"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
"Tegen Anderlecht niet zoals tegen Club Brugge"
Foto: © Photonews

Jarno Molenberghs scoorde tegen KV Mechelen zijn eerste goal van het seizoen. Een belangrijke want een nederlaag had Westerlo echt in de problemen gebracht.

Robby Morren in Westerlo

Molenberghs glimlacht wanneer we hem naar zijn doelpunt vragen. "Natuurlijk doet het deugd als je kan scoren, het geeft een goed gevoel. Maar ik moet zeggen dat ik daar toch heel rustig onder blijf."

Ondanks zijn goal kan hij toch niet helemaal tevreden zijn want Molenberghs had nog een unieke kans om een tweede keer te scoren. "Als die binnenging, dan had het misschien een andere match geweest."

Met ondertussen al 11 basisplaatsen is de middenvelder blij. "Ik probeer elke week opnieuw mijn best te doen en hard te werken voor het team. Ik ben wel tevreden tot nu toe."

Anderlecht

De laatste opdracht voor de winterstop wordt loodzwaar: een verplaatsing naar Anderlecht. Best proberen vermijden wat tegen Club Brugge gebeurde, Jarno? Toen verloor Westerlo met zware 5-0 cijfers.

"Tegen Club liep het inderdaad niet zoals het moest. Daar moeten we nu echter niet meer aan terugdenken, tegen Anderlecht moet het beter. We moeten er tegen Anderlecht als collectief blok vol voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties