Bied op gesigneerde shirts Milan én Anderlecht en steun Madieke

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Bied op gesigneerde shirts Milan én Anderlecht en steun Madieke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 21 november van dit jaar raakte Madieke Derveaux zwaargewond tijdens een auto-ongeval. Madieke is daardoor verlamd vanaf de nek. Twee Kortrijk- supporters en een Club Brugge-fan startten een veiling op om te steunen. Daar kwamen nu enkele topartikelen bij.

Wat dacht u van een gesigneerd shirt van El Sharaawy, of een gedragen Champions League-shirt van RSC Anderlecht? Wel, u kan er op bieden via www.steunmadieke.be, zo steunt u meteen een meisje die het zwaar te verduren kreeg.

Op 21 November 2014 sloeg het noodlot keihard toe voor de familie Derveaux. Hun 9-jarige dochter Madieke en haar oma raakten zwaargewond bij een verkeersongeval. Madieke raakte hierbij verlamd vanaf de nek. Vader Bruno Derveaux is ook de materiaalman van KV Kortrijk.

Ook handschoenen van Keet en nog heel wat voetbal- en sportmemorabilia

Los van het emotionele is dit voor de familie natuurlijk ook een financiële ramp van jewelste en daarom werd besloten om een veiling op te zetten ten voordele van Madieke en haar familie. Zo kunnen onder meer ook handschoenen van Keet of een shirt van Olivier Deschacht gekocht worden.

Vrijwillige bijdragen kunnen steeds gestort worden op BE24 0004 2664 8638 (BIC: BBRU BE BB) op naam van Madieke Derveaux. U kan in de mededeling van uw overschrijving eventueel een boodschap plaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties