Reactie Sels na zeldzame flater: "Klop 'm naar boven in plaats van naar voor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Sels na zeldzame flater: "Klop 'm naar boven in plaats van naar voor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent is een grillige ploeg dit seizoen. Vaak goed spelend, vaak iets te weinig punten halend. De enige constante waren de topprestaties van Matz Sels. Gisteren kwam daar even een einde aan. Hij bokste de bal ongelukkig naar De Camargo bij de openingsgoal.

Sander De Graeve in Gent

De doelman, die bij een goeie prestatie nooit hoog van de toren blaast, baalde als een stekker. "Ik riep en kwam uit, maar ik denk dat ik een beetje gehinderd werd. Ik maakte een keuze en raakte de bal met de vuisten. Hij vliegt naar boven. Als die bal gewoon de goeie richting op gaat, wordt er niets van gezegd."

"Of ik hem niet kon plukken? Ik maakte die keuze, maar klopte hem omhoog in plaats van naar voren of opzij." Hij liet het niet aan zijn hart komen. "Je weet dat je dat van je moet afzetten, zo'n dingen. Voor de rest heb ik nog goeie dingen gedaan en m'n werk gedaan. Die kwam er gelukkig snel."

Voor het overige m'n werk gedaan

Daarna kon Gent het tegen tien man niet afmaken. "Standard zakte volledig terug, met zeven, acht man constant achter de bal. Dat is hun goed recht, hé. Wij zouden dat misschien ook doen moest het op Standard zijn." Gent verloor uiteindelijk nog. "Heel zuur."

Sels ging nog mee naar voren, maar liep met de bal over de lijn. "Ik dacht aan een voorzet, maar die afvallende bal was al bijna helemaal naar de buitenkant. Ik kon er niet veel mee doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties