Toch einde verhaal voor Coosemans? "Enkel de wedstrijd van zaterdag is nu van tel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Toch einde verhaal voor Coosemans? "Enkel de wedstrijd van zaterdag is nu van tel"
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren bevindt zich momenteel in woelige wateren. Vooral de heisa rond Colin Coosemans beheerst momenteel de media. En het moet gezegd: de timing is verschrikkelijk slecht.

Door Cédric De Volder

  • Doelmannenheisa op de Freethiel
  • Coosemans dan toch niet naar KV Mechelen
  • In het hoofd van Guido Brepoels: Kenny Steppe krijgt kans

Nog eventjes herhalen: de stoelendans tussen Colin Coosemans en KV Mechelen is al een poosje bezig. De transfer leek vorige week (zo goed als) afgerond. Om die reden nam Guido Brepoels de doelman ook niet op in zijn wedstrijdselectie voor de sleutelwedstrijd op het Lisp.

Ondertussen liet Malinwa al weten dat de komst van het voormalige sluitstuk van Club Brugge niet langer een optie is. Coosemans reageerde op Twitter heftig, maar voegde er meteen aan toe dat hij zich nu ten volle wil inzetten voor de Leeuwen.

Al lijkt Coosemans zijn basisplaats kwijt. De woorden van Brepoels lieten afgelopen zaterdag niets aan het toeval over. "Het hoofdstuk is afgesloten. Ik wil mijn energie niet meer verspillen aan dergelijke zaken. De rust in de groep is belangrijk. Ik ben dan ook blij dat Kenny Steppe een goede wedstrijd heeft gespeeld."

Maar toch: de timing is en blijft verschrikkelijk slecht. Waasland-Beveren vecht momenteel keihard tegen de degradatie en staat voor enkele cruciale weken. "We zullen de heisa intern bespreken", klinkt het op de Freethiel. 

Steppe zaterdag gewoon in doel?

"Uiteindelijk is dat allemaal niet belangrijk", besluiten de Waaslanders. "Momenteel is er maar één iets van tel en dat is de wedstrijd van komende zaterdag tegen KV Mechelen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties