Antwerp reageert op overnamegeruchten maar ontkent niet

Antwerp reageert op overnamegeruchten maar ontkent niet
Foto: © Photonews

The Great Old werd gisteren gelinkt met een overname door Patrick Decuyper, de voormalige CEO van Zulte Waregem. De oudste club van het land reageerde op zijn website door te stellen dat een overname nog niet aan de orde is, maar dat alle opties bekeken worden.

In eerste instantie wenst het bestuur te benadrukken dat het belang van de club voorop wordt gesteld. R. Antwerp FC in z'n huidige hoedanigheid heeft ontegensprekelijk een toekomst.

Om die toekomst veilig te stellen worden momenteel intensieve gesprekken gevoerd met een aantal partijen die steevast geloven in een gezonde toekomst voor RAFC, al gaat het daarom niet per definitie  over een overname van de club.

Sterker uitkomen

Uiteraard bekijken we alle pistes die momenteel op tafel liggen, dit in functie van een sterkere omkadering van Royal Antwerp FC. In die optiek onderhoudt RAFC ook constructieve contacten met alle andere betrokken partijen zoals oa ook ACT As One. 

RAFC wenst tenslotte te benadrukken dat het welzijn van de club op de eerste plaats komt, los van alle negatieve geruchten die hierover de ronde doen.

Enkel op die manier kan de club timmeren aan de weg naar boven. R. Antwerp FC mag zich met fierheid de oudste club van het land noemen en zal hier zonder twijfel sterker uitkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties