Preud'homme beschrijft opvolger Castillo: "Klein, snelheid, diepgang"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 86 reacties
Preud'homme beschrijft opvolger Castillo: "Klein, snelheid, diepgang"
Foto: © Photonews

Club Brugge nam gisteren afscheid van Nicolas Castillo. De Chileense aanvaller kon zich niet verzoenen met een derde van de speelminuten en gaat voor 1.FSV Mainz 05 voetballen. "En misschien halen we er nog een extra aanvaller bij."

Cédric De Volder in Brugge

1.FSV Mainz 05 huurt Nicolas Castillo tot het einde van het seizoen van Club Brugge, maar de kans is niet onbestaande dat het een definitief afscheid is voor de éénvoudig Chileens international. De Duitse topklasser vroeg en kreeg namelijk een aankoopoptie.

Castillo was niet langer gelukkig in Brugge. De spits kon zich namelijk niet verzoenen met een derde van de speelminuten. "Nicolas was inderdaad vragende partij voor een transfer", vertelt Michel Preud'homme. "Maar hij was geen storende factor in de groep."

Je vertrekt toch ook niet met twee reservebanden in de auto?

"Uiteindelijk is alles geregeld via de zaakwaarnemers en Vincent Mannaert", gaat de Luikenaar verder. "Ik heb enkel het groen licht gegeven. Het was een goede zaak voor alle partijen."

Club Brugge liet enkele dagen geleden uitschijnen dat er geen vervanger zal worden gehaald, maar Preud'homme zet die deur opnieuw open. "Ik kan daar nog geen antwoord op geven, maar we zijn attent. (lacht) Misschien komt er nog een kleine spits, met snelheid en diepgang."

Anders lijkt het krap te worden met de blessuregevoelige Tom De Sutter en de jonge Obbi Oularé. "We zijn het seizoen gestart met twee spitsen, hé. En nu hebben we er nog steeds twee. Obbi heeft de voorbije maanden enorme stappen gezet. Je vertrekt toch ook niet met twee reservebanden in de auto?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties