Een verdediger transfereren lijkt vervloekt voor Anderlecht

Een verdediger transfereren lijkt vervloekt voor Anderlecht
Foto: © photonews

De zoektocht naar een verse centrale verdediger gaat Herman Van Holsbeeck nog meer grijze haren bezorgen dan hij al heeft. Gisteren onderhandelde hij met Porto over de komst van Diego Reyes, maar nu lijkt ook dat dossier muurvast te zitten.

  • Manager zegt dat hij niet komt
  • Onderhandelingen lopen vast
  • Nog één optie over

Porto-coach Lupen Lopetegui liet Reyes gisteren alweer spelen, voor de derde keer in drie weken. Voor de winterstop zat de Mexicaanse international steevast bij de B-kern, maar nu Anderlecht interesse toont, speelt hij. Manager Herman Van Holsbeeck wou Reyes gisteren meenemen naar Brussel om zijn medische testen af te werken, maar dat liep uit op een sisser.

Zware eisen

Aan de onderhandelingstafel kwam Porto ineens met de eis om komende zomer de eerste optie te hebben op één van de Anderlechtse youngsters. Iets waar Van Holsbeeck niet akkoord mee kon gaan. En dan kwam de aankondiging van zijn manager: "Reyes komt niet naar Anderlecht."

Na Milosevic en Scholz lijkt Van Holsbeeck dus zijn derde optie ook te gaan verliezen. Hij heeft nog tot maandag om ofwel Porto te overtuigen ofwel Diego Novaretti los te weken bij Lazio Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties