Twijfel rond nieuwe verdediger Anderlecht: "Het kan mislukken"

Twijfel rond nieuwe verdediger Anderlecht: "Het kan mislukken"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi moet het tot nu toe doen met één versterking. De verdediger die hij al maanden vroeg, is er nog altijd niet. En de vraag is of die er wel zal komen, want de één na de andere transfer lijkt te mislukken.

Johan Walckiers in Anderlecht

Hasi zet daarbij zijn bestuur uit de wind. "Het kan gebeuren dat een transfer mislukt, maar ik weet dat de intentie er is. Soms lukt het, soms niet", aldus de trainer van paars-wit. "Het zegt veel over de spelers, dat ze schrik hebben van concurrentie. Toen ik hier aankwam, stond mijn concurrent hier op hetzelfde moment. En we tekenden allebei. Zo ging dat vroeger."

"Maar ik heb vertrouwen in de directie. Zelfs als het mislukt, weet ik dat ze er alles aan gedaan zullen hebben. Als je op drie fronten wil meespelen, heb je spelers nodig."

Met Bram Nuytinck heeft Hasi straks wel weer een verdediger bij. "Hij mist nog matchritme en we gaan stap voor stap. Het kan zijn dat ik hem er dit weekend bij neem, maar hij moet niet verwachten direct te starten. Hij heeft wel goed gewerkt en is geen gram bijgekomen", verduidelijkte Hasi.

Gelijke wapens 

De transfer van Idrissa Sylla van Zulte Waregem lijkt dan weer wel in orde te komen, maar of hij die witte merel is? "We willen sterker worden. De concurrentie heeft zich ook versterkt en we willen met gelijke wapens strijden."

"Tegen Standard hebben jullie ook gezien dat we vooraan te licht wegen. Maar voor de rest wil ik weinig over transfers zeggen, tot ze zitten waar ik nu zit", zei Hasi nog ferm.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties