Anderlecht hoeft geen jonge goudhaantjes te verkopen

Lennert Vannooten
| 10 reacties
Anderlecht hoeft geen jonge goudhaantjes te verkopen
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een contractverlenging voor Leander Dendoncker in het Astridpark. Eerder kon paars-wit ook Davy Roef en Frank Acheampong al langer aan zich binden. Het versterkt daarmee gevoelig de eigen positie op de transfermarkt.

Anderlecht is op die manier niet verplicht om de jonge talenten zomaar te laten vertrekken, wanneer de eerste de beste Europese topclub met wat euro’s komt zwaaien.

Met de contractverlengingen geeft paars-wit zichzelf een sterkere positie aan de onderhandelingstafel. Er zullen komende zomer ongetwijfeld aanbiedingen binnenkomen voor spelers als Praet, Tielemans, Dendoncker, Mbemba of Mitrovic.

Als Anderlecht zijn positie in Europa wil versterken en meer en meer een rol van betekenis gaan spelen, dan doet het er goed aan om de talenten langer te houden. Als er dan toch een mooie aanbieding binnenkomt, zal dat met enkele miljoenen moeten gepaard gaan.

Tielemans zal op 7 mei bijtekenen en heeft nu nog een contract tot 2016, Praet tot 2017. Roef verlengde tot 2020 en ook Acheampong tekende bij tot 2019. De toekomst ziet er alleszins mooi uit. De U19 wonnen maandag nog van titelverdediger Barcelona in de Youth League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties