MPH bijt van zich af na kritiek: "Maar mijn uitleg wordt toch altijd verkeerd opgenomen"

MPH bijt van zich af na kritiek: "Maar mijn uitleg wordt toch altijd verkeerd opgenomen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme kreeg na de nederlaag bij KAA Gent van afgelopen zondag de wind van voren. Ook de recente één op negen van Club Brugge deed de oefenmeester geen goed. "Maar jullie vergeten precies allemaal dat de algemene balans wel nog steeds heel goed is."

Cédric De Volder in Brugge

Volgens de ene werd Michel Preud'homme tactisch overbluft door Hein Vanhaezebrouck, volgens de andere sloegen de twijfels van de Luikenaar over op zijn spelersgroep. De waarheid kent meestal meerdere kanten, maar Michel Preud'homme kan moeilijk om met de kritiek. 

"Ik heb geen probleem met kritiek", aldus de Luikenaar. "Maar niet als we iets goed hebben gedaan. We zijn de zege gaan halen in Denemarken en staan nog steeds aan de leiding in België. De algemene balans is nog steeds heel goed."

Natuurlijk ben ik niet blij met die één op negen

Ook de voormalige trainer van onder meer FC Twente en Standard zag de voorbije weken minpuntjes. "Natuurlijk ben ik niet blij met die één op negen. Ik probeer het dan te verklaren, maar mijn uitleg wordt altijd verkeerd opgenomen."

"We hebben de voorbije weken problemen gehad", doet Preud'homme toch een poging. "Club Brugge heeft Victor Vazquez of Lior Refaelov nodig om te draaien. Door hun blessures speelden anderen dan weer enorm veel wedstrijden. Dat eist een tol, hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties