"Qatar? Ja, ik ben gezwicht voor het geld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Qatar? Ja, ik ben gezwicht voor het geld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen kat durft nog een eurocent verwedden op de titelkansen van Standard, maar met Imoh Ezekiel weet je natuurlijk nooit. De Nigeriaanse aanvaller heeft zijn (nieuwe) start in Luik alleszins niet gemist. "Ik had alle luxe in Qatar, maar verlangde naar mijn flatje in Ans."

Imoh Ezekiel verkaste in het tussenseizoen naar Al Arabi, maar stond amper een half jaartje later terug in Luik. Terwijl Paul-José Mpoku en Maxime Lestienne meteen werden uitgeleend aan een Europese club moest de aanvaller in Qatar blijven. 

"Maar ik wist dat ik in eerste instantie in Qatar zou moeten voetballen", vertelt Ezekiel in Het Laatste Nieuws. "Ik heb me gewoon vergist, hé. Ik kon me niet aanpassen aan het matige niveau en aan de levensomstandigheden."

Ondertussen werd de bankrekening van de 21-jarige Nigeriaan natuurlijk wel gestoffeerd. "Bij mijn aankomst in België had ik helemaal niets en plots kreeg ik een voorstel dat een levensverzekering voor me betekende. Ik ben gezwicht voor het geld."

De mensen die me verwijten hadden wellicht net hetzelfde gedaan

"Maar de mensen die me verwijten hadden wellicht hetzelfde gedaan", besluit Ezekiel. "Ik hoop momenteel vooral om langer bij Standard te blijven. Ik ben zeker en vast nog niet te goed voor de Belgische competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties