Verstraete kwijnt opnieuw weg bij RMP: "Ik zal twee keer nadenken vooraleer ik nog eens een uitleenbeurt kies"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Verstraete kwijnt opnieuw weg bij RMP: "Ik zal twee keer nadenken vooraleer ik nog eens een uitleenbeurt kies"
Foto: © Photonews

Club Brugge krijgt zondag het bezoek van Royal Mouscron Péruwelz. Voor Birger Verstraete zou de wedstrijd speciaal moeten worden. Enig probleem: de middenvelder zal niet spelen. "Ik hoop op een kans, maar het zal wel niets zijn."

Door Cédric De Volder

Royal Mouscron Péruwelz heeft - op papier althans - een blauw-zwarte toets. Met Birger Verstraete, Zinho Gano en Sven Dhoest lopen er drie huurlingen van Club Brugge rond op Le Canonnier. 

"Ik hoop natuurlijk om zondag te spelen in Brugge", vertelt Birger Verstraete in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar het zal wel niets zijn. Het is frustrerend om niet te mogen spelen, maar ik moet blijven hopen."

Terug op de bank na de wintermercato? Je bent niet de enige die dat heeft opgemerkt

Nochtans kreeg de Oostendenaar in januari zijn kans. Al viel het ook ons op: de wintermercato was voorbij en Verstraete mocht zijn vertrouwde stekje op de bank opnieuw innemen. 

"Je bent niet de enige die dat heeft opgemerkt. Zelf stel ik me er ook vragen bij, maar het is niet het moment om dat van de daken te schreeuwen. Ik speelde nochtans goed toen ik mijn kans kreeg, hé. En ik heb me voor de volle honderd procent gegeven voor RMP."

Met andere woorden: Verstraete moet nog een poosje op de tanden bijten. "Ik wil me met het oog op volgend seizoen tonen aan Club Brugge en aan andere clubs. Al zal ik nu twee keer nadenken vooraleer ik voor een uitleenbeurt kies. Dat is een zekerheid!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties