Ziekenboeg Kerels goed gevuld: "We zullen wel met 11 zijn zeker zondag?"

Ziekenboeg Kerels goed gevuld: "We zullen wel met 11 zijn zeker zondag?"
Foto: © Photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Wat een timing voor Yves Vanderhaeghe om met een uiterst gevulde ziekenboeg te zitten. De coach van de Kerels nam het met de glimlach op. "Ha, blessurenieuws? Neem maar een andere bladzijde." Het relaas van de afwezigen.

"Santini is grieperig. Hij trainde wel tot hiertoe mee, maar zit al enkele dagen uit te zieken. Hij voelde zich echt ellendig, het is afwachten of hij fit geraakt voor zondag, want zoiets zit enkele dagen in je lijf."

"Teddy Chevalier had woensdag pijn aan de lies, maar kon vandaag meetrainen aan een indoor tennisvoetbaltoernooitje. We hopen dat hij klaar raakt."

Dat hopen ze ook van Stijn De Smet: "Hij zit met een geblokkeerde rug en ging al enkele keren naar de kraker." 

Vraagtekens bij blessure Capon

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een geblesseerde Brecht Capon: "Hij heeft nog niet meegetraind deze week, al toonde de echo aan zijn enkel niets negatiefs. Hij had vorige week al pijn, maar kon toch spelen. Het zal afhangen van hoe hij reageert op de inflammatoires."

Nebosja Pavlovic revalideert verder na zijn spierblessure, Tomasevic had wat last van diarree, Matton had een aanval van koorts en Ragolle ondervind hinder van een trap op de voet. Zijn er spelers genoeg? "Thomas en Teddy, dat zal wel in orde komen zeker? Ik hoop dat we met 11 zijn zondag, maar dat zal wel zeker?" (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties