Nigeriaanse ster AA Gent raakt vermoeid: "Misschien begint hij op de bank"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Nigeriaanse ster AA Gent raakt vermoeid: "Misschien begint hij op de bank"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent maakt zich op voor de strijd om een Europees ticket (of meer), in Play- Off 1 en trekt na de reguliere competitie op stage in Spanje. Die weken zonder competitie zijn geen overbodige luxe zo blijkt. De Gentse kern heeft last van enkele kleine kwaaltjes.

Sander De Graeve in Gent

Zware blessures zitten er, afgezien van de revalidatie van Puljic en Oussalah niet bij, maar Vanhaezebrouck kon deze week niet met iedereen voluit gaan op training. "Pollet was ziek  en heeft vandaag voor het eerst gelopen."

Ook voor Moses Simon wordt de snelle opvolging van wedstrijden wat zwaar. "Hij heeft de hele week niet getraind met een overbelasting aan de adductor. Vandaag deed hij de rustige training wel mee. Milicevic sloot ook vandaag aan bij de groep."

Het is mogelijk dat Simon op de bank begint tegen Lierse. "Rusten wil ik het niet noemen, rusten doe je thuis. Als we gaan rusten tegen Lierse, gaan we verliezen. Het kan zijn dat we hem op de bank laten beginnen, om bij een invalbeurt het verschil te maken."

Pedersen heeft zijn peren gezien

Soumahoro is er zeker niet bij. "Hij heeft vandaag voor het eerst buiten gewerkt en is out voor de match tegen Lierse." Voor Dejaegere is er wel goed nieuws. "Hij traint volledig mee, al halen we hem er bij de één tegen één-situaties af en toe uit. Voor 98% doet hij alles mee."

Ook Nicklas Pedersen werkt verder aan zijn terugkeer. "Het gaat steeds beter en beter. Hij heeft wel zijn peren gezien. In het begin van de week hebben we een serieuze fysieke prikkel gegeven, maar hij was mee. Er zit vooruitgang in." Matz Sels had tot slot last aan twee vingers en pakte pas vandaag ballen op training.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties