Simons bewaart de rust: "Anderlecht mag titelfavoriet nummer één zijn"

Simons bewaart de rust: "Anderlecht mag titelfavoriet nummer één zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge knalt bijna de laatst rechte lijn richting titel in. De West-Vlamingen hunkeren naar die felbegeerde gouden plak, maar de machine lijkt de laatste weken te sputteren. En dan is het natuurlijk heel moeilijk om de rust te bewaren...

De resultaten die een pak moeizamer worden behaald, Michel Preud'homme die op zijn paard zit na één kritisch vraagje en Bart Verhaeghe die een bezoekje brengt aan de vestiaire van de scheidsrechter. Hallo, blauw-zwarte titelstress? 

"Je kan de emoties niet uitschakelen in het voetbal", vertelt Timmy Simons in Het Laatste Nieuws. "Je moet die mensen begrijpen. Het zijn altijd dezelfden die de volle laag krijgen als er iets fout is gelopen. Er is geen enkele club waar het een seizoen lang rustig blijft, hoor."

Het zijn altijd dezelfden die de volle laag krijgen als er iets fout is gelopen

De realiteit is echter wat ze is: de play-offs komen eraan en RSC Anderlecht heeft de goede vorm te pakken. "Dat mag. Vorig seizoen piekten wij net voor de play-offs en waren we titelfavoriet nummer één. Vandaag wordt er niets beslist. Eén dipje kan alles veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties