Reactie Nainggolan bedankt Wilmots met sterke prestatie: "Ik wil de ploeg helpen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Nainggolan bedankt Wilmots met sterke prestatie: "Ik wil de ploeg helpen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan verscheen tegen Cyprus aan de aftrap. Wilmots posteerde hem op de zes en de middenvelder bedankte met een ijzersterke prestatie.

Robby Morren in Brussel

"Het is moeilijk voor de coach om een keuze te maken. Bij AS Roma speel ik normaal iets hoger, maar ik heb daar ook al op de zes gespeeld. Ook bij de nationale jeugdploegen speelde ik op deze positie."

Marc Wilmots had een lang gesprek met Nainggolan en vertelde tijdens de persbabbel dat de middenvelder het heeft opgepikt.

"Het belangrijkste is spelen en waar ik speel maakt me niet uit. Ik wil de ploeg helpen, ik pas me aan de ploeg aan. De coach geeft zijn visie en ik voer die uit", klinkt het voorbeeldig bij Nainggolan.

"Het is belangrijk dat je speelt. Daardoor leer je je ploegmaats beter aanvoelen en verloopt het samenspel ook beter."

Uiteindelijk zetten de Rode Duivels sterke 5-0 cijfers op het scorebord. "Wij moeten uitgaan van onze eigen sterkte. Wij hebben gewoon een hele sterke ploeg. We speelden agressief en pakten toch geen kaarten. Dat toont aan dat we scherp waren."

Het wordt afwachten of hij tegen Israël zal spelen, maar hij zal er klaar voor zijn. "Het is voor mij geen enkel probleem om 2 matchen op 4 dagen te spelen. We moeten nu goed recupereren."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties