Reactie Witsel prijst Nainggolan: "Hij heeft alle kwaliteiten om op de zes te spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Witsel prijst Nainggolan: "Hij heeft alle kwaliteiten om op de zes te spelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach Marc Wilmots liet Nainggolan tegen Cyprus opdraven op de zes. Goed nieuws voor Witsel want die mocht een rij hoger voetballen.

Robby Morren in Brussel

"Het was belangrijk om terug met een overwinning aan te knopen en daar zijn we in geslaagd", klonk Witsel tevreden. "We hebben goed gecombineerd, we zijn blij met die 5-0."

Witsel was gelukkig dat hij een rijtje hoger mocht voetballen. "Ik ben blij met mijn nieuwe positie. Of ik daar tegen Israël ook zal spelen? Daar beslist de bondscoach over. We hebben voor elke positie meerdere goede spelers. Er zit veel kwaliteit in dit team."

Batshuayi heeft super kwaliteiten

De middenvelder zag alvast dat Nainggolan het uitstekend deed op de zes. "Radja heeft alle kwaliteiten om daar te voetballen. Hij speelde heel agressief en recupereerde veel ballen. We zullen zien hoe we tegen Israël gaan voetballen."

Witsel was blij voor Batshuayi en Fellaini die allebei scoorden. "Michy was heel blij na de match, dat is normaal. Hij heeft super kwaliteiten. En Marouane krulde die bal toch maar mooi binnen met zijn linker."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties