Toch een pak puzzelwerk voor Michel Preud'homme

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Toch een pak puzzelwerk voor Michel Preud'homme
Foto: © Photonews

Club Brugge begint maandag met een duidelijk doel aan play-off 1: de race winnen! De West-Vlamingen schreven een dikke week geleden dan wel een Beker van België bij op het palmares, maar de honger is nog niet gestild. Enig probleem: Michel Preud'homme mag zijn puzzeltalent wel degelijk bovenhalen.

Door Cédric De Volder

Vooral het defensieve compartiment lijkt momenteel met haken en ogen aan elkaar te hangen. Thomas Meunier en Laurens De Bock moesten zelfs afhaken bij de Rode Duivels. 

Het duo kan de individuele trainingen dan wel lichtjes hervatten, maar de wedstrijd van maandag tegen Standard lijkt toch kort dag. Al is het maar om geen risico te lopen met het oog op het vervolg van de nacompetitie. 

Ondertussen blijft het afwachten met Oscar Duarte. De Costa Ricaan liep tijdens de internationale break een contractuurtje op. De ernst van de blessure zal pas bij zijn terugkeer in Brugge kunnen worden ingeschat. 

Het seizoen van Bjorn Engels - ook dat geven we nog eventjes mee - zit er sowieso op. Maar er is ook goed nieuws: Stefano Denswil moest nog forfait geven voor de finale van de Cofidis Cup, maar de Nederlander zal paasmaandag halen.

Denswil, Mechele en De fauw wel fit

Op die manier heeft Michel Preud'homme minstens drie fitte verdedigers - ook Brandon Mechele en Davy De fauw trainen gewoon mee - ter zijner beschikking. Al zal er dus wellicht wel moeten gepuzzeld worden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties