Van Veldhoven langer bij Westerlo maar "die andere optie heeft wel even gespeeld"

Tom Stroobants
| 0 reacties
Van Veldhoven langer bij Westerlo maar "die andere optie heeft wel even gespeeld"
Foto: © Photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Herman Wijnants, voorzitter van Westerlo, kondigde hier vorige week al aan dat de club een principe-akkoord hard met trainer Harm Van Veldhoven. Gisteren bereikten beide partijen aan akkoord. Zijn werk in 't Kuipje is nog niet af zegt hij zelf.

Het was helemaal niet zeker dat Van Veldhoven zijn contract zou verlengen. Er was sprake van een terugkeer naar India waar hij in 2014 coach was van Delhi Dynamos. Ook in Nederland lag er een aanbieding op hem te wachten. Bij Feyenoord kon hij volgend seizoen aan de slag gaan als assistent.

“Die optie heeft wel even gespeeld”, vertelt Van Veldhoven in Gazet van Antwerpen. “Maar ik heb het gevoel dat mijn werk hier nog niet af is. Ik wil hier volgend seizoen iets opbouwen en mijn stempel drukken. Als je dat wil doen, heeft het geen zin om snel opnieuw van club te veranderen.”

Er moeten vier à vijf spelers bijkomen

Westerlo lichtte vorige week al enkele opties in spelerscontracten. Andere dossiers, zoals die van Geudens en Molenberghs, zullen de komende weken aan bod komen. “We zijn al enkele maanden bezig met de toekomst”, verklaart de genaturaliseerde Belg.

“Er moeten vier à vijf spelers bijkomen die direct een meerwaarde kunnen betekenen. In het beste geval zijn dat jonge en Belgische spelers, om zo de eigenheid van de club te behouden. Als dat niet lukt, moet je wel over de grenzen heen gaan zoeken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties