Club-spelers (iets té?) voorzichtig: "Groepsfase Champions League? Echt niet simpel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Club-spelers (iets té?) voorzichtig: "Groepsfase Champions League? Echt niet simpel"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verzekerde zich zondagnamiddag van de tweede plaats in de Jupiler Pro League en het bijhorende ticket voor de voorrondes van de Champions League. De groepsfase bereiken is een uitdaging, maar geloven de spelers er ook écht in?

Timothy Collard in Brugge

"Uitkomen in de Champions League, ook al zijn het de voorrondes, dat is altijd mooi meegenomen", aldus Timmy Simons. "Hoe ik onze kansen om de poules te bereiken inschat? Dat is op dit moment moeilijk te zeggen."

"Dat hangt af van wat er nog gaat gebeuren. Wie komt erbij en wie gaat er weg? Dat is op dit moment moeilijk te voorspellen. Maar... Hoe hard en hoe zwaar die voorrondes ook gaan worden. Wij hebben dit seizoen al bewezen dat we een resultaat kunnen neerzetten in bekerwedstrijden."

"We komen sowieso een klepper tegen"

Spelmaker Victor Vazquez volgde zijn aanvoerder en bleef eveneens voorzichtig. "Als we de groepsfase van het kampioenenbal willen bereiken, dan moeten we ons eerst door vier moeilijke matchen knokken. Maar we hebben een goeie groep en gaan ons beste beentje voor zetten."

Lior Refaelov tot slot, kan al niet meer wachten om een topclub te treffen. Maar ook hij is voorzichtig in zijn uitspraken. "Dat we naar de voorrondes van de Champions League mogen is alvast een mooi extraatje. Maar we zullen sowieso een klepper tegenkomen, dus simpel zal het niet worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties