Play-off 2 finale verplaatst en Charleroi wil een vol huis

Tom Stroobants
| 0 reacties
Play-off 2 finale verplaatst en Charleroi wil een vol huis
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi eindigde als vijfde in play-off 1 en moet dus met de winnaar van play-off 2, KV Mechelen, de strijd aangaan voor het laatste Europees ticket. De heen- en terugwedstrijd staan deze week op het programma, maar de wedstrijd in Charleroi werd verplaatst.

Door Edgar Makanga

De heenwedstrijd wordt komende donderdag om 20u30 gespeeld aan Den Dreef in Leuven. KV Mechelen moet net als de vorige thuiswedstrijden uitwijken naar een ander stadion omdat er bij hen verbouwingen aan de gang zijn.

Zondag volgt de terugwedstrijd op Mambourg. De aftrap was voorzien om 14u30, maar werd nu verplaatst op vraag van de lokale politie. De wedstrijd zal nu om 18u beginnen.

Iedereen die dit seizoen een abonnement had, mag iemand gratis meenemen naar de match. Voor de directie van Charleroi is het een mooie manier om hun fans te bedanken voor hun geweldige steun het voorbije seizoen. Mambourg zou zondag, nog maar eens, goed vol moeten zitten.

De winnaar van de barrageduels kwalificeert zich voor de tweede voorronde van de Europa League. Dat betekent dat Charleroi of KV Mechelen op 16 en 23 juli al aan de bak moet. De loting vindt plaats op 22 juni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties